7. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks skønne aften

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik leverede på en flot aften i Helsingør varen og gav alle en god oplevelse til årets store prisfest.

Lokale, royale fans var ellevilde af begejstring, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik lørdag ankom med stil, elegance og i absolut topform til Kulturværftet i Helsingør, bare et stenkast fra Kronborg, som på den mørke oktoberaften kunne anes i baggrunden.

Kronprinsparret var i byen for at uddele deres egne priser, nemlig Kronprinsparrets Priser, og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gik i løbet af aftenen selv på scenen et par gange for at overrække priser.

Velbesøgt prisfest

Udover kronprinsparret og de glade prisvindere var der også andre fine gæster til aftenens fest. Heriblandt skuepillerne Sofie Gråbøl og Ellen Hillingsø.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik deltog desuden i en privat reception efter prisuddelingen, hvor parret tog sig kærligt af prisvinderne Elisa Kragerup, Amalie Smidt og topdesigneren Mark Tan, som fik sludret længe med en af sine store fans – kronprinsesse Mary. Aftenen blev for de kongelige profiler og prisvindere rundet af med et glas champagne.

Læs den store Kronprinsparret Priser-festreportage i BILLED-BLADET nr. 41.

Læs mere om: