Fredag, 9. maj 2014 - af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit til herlig fest på Manø

Der var fuld fart på det kongelige program i Norge, hvor Mary og Mette-Marit blandt andet var til festlig reception på orlogsfartøjet Manø.

I løbet af fredagens royale topmøde i Norge mellem kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Mary var der flere højdepunkter i anledning af 150-års markeringen af søslaget ved Helgoland i Kristiansand.

Et af dagens højdepunkter var, da kronprinsesse Mette-Marit fra en klippetop på Odderøya kunne vise kronprinsesse Mary den flotteste udsigt over sin hjemby Kristiansand.

De to veninder fik sig en lang snak, mens de nød det skønne vue over Norges mest populære sommerferieby.

Fra Odderøya gik turen videre i det kongelige program til dagens finale - en festlig reception på det danske hjemmeværns orlogsfartøj Manø i den lokale havn.

Kronprinsesse Mette-Marit rejste til hytten

De to kronprinsesser var i det herligste selskab med søens syngende folk i løbet af den times tid, som festreceptionen varede. På kajen kunne man tydeligt høre mandig korsang og bægerklang serveret af et maritimt kor til ære for alle gæster, men nok især for kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit.

Efter hygge i havnen gav de to kronprinsesser hinanden et varmt farvelkram, før kronprinsesse Mary kørte til lufthavnen, mens kronprinsesse Mette-Marit ifølge norske medier tog af sted til sin hytte på Dvergsøya udenfor Kristiansand for at nyde en fredelig weekend med sin familie.

Se videoen ovenfor med højdepunkter fra kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marits veninde-dag, der blev afsluttet med en rørende afskedsscene på kajen i Kristiansands havn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden