Søndag, 6. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary og præsidenten sørgede for underholdningen

Til den store gallamiddag på Nordic Museum i Seattle i USA var både kronprinsesse Mary og Islands præsident Gudni Th. Johannesson på talerstolen. Med veloplagte bemærkninger fik Mary og præsidenten salen til at grine.

Kronprinsesse Mary holdt en god og sjov tale til gallamiddag på Nordic Museum i Seattle. Mary talte om amerikanernes interesse for det svære danske sprog, og så ønskede hun dem held og lykke med danskundervisningen. Kronprinsesse Mary var i godt selskab, da hun inden middagen fik en rundvisning på Nordic Museum, som i topmoderne rammer udstiller de nordiske landes historie, kunst og kultur. Efter rundvisningen fortalte kronprinsessen om sit syn på det nye museum i bydelen Ballard i Seattle

Kronprinsesse Mary på den røde løber

Der blev også tid til at gå en tur udenfor museet. På den røde løber foran den smukke museumsbygning nød kronprinsesse Mary solen i Seattle sammen med blandt andre Islands præsident Gudni Th. Johannesson.

Præsidenten var ligesom Mary i fin form. Han fortalte BILLED-BLADET, at han regnede med, at festen ville blive god.

Det blev bestemt en rigtig sjov aften med fokus på nordisk fællesskab og samarbejde. Præsident Johannesson samarbejdede til festen godt med Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen, der hentede vin til den islandske statsleder, mens denne var på talerstolen og fik brug for sit glas til at udbringe en skål.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden