27. maj. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary rakte ud efter de unge ved skolebussen

Kronprinsesse Mary fik en spændende og lærerig tur med helt særlig undervisning i Psykiatrifondens bus eller rullende klasseværelse, der var parkeret i Ruds Vedby.

Kronprinsesse Mary, der er protektor for Psykiatrifonden, deltog onsdag formiddag aktivt i undervisningen af skoleelever fra 7. A i den særlige skolebus, hvor man arbejdede med det såkaldte Reach Out-projekt, som skal være med til at forebygge mistrivsel blandt skoleelever.

Kronprinsessen og de unge havde halvanden times tid sammen, før undervisningen blev rundet af med høj discomusik og gallafest-stemning.

På den måde blev der til sidst blødt op for det alvorlige emne, som eleverne arbejdede imponerende koncentreret og konstruktivt med.

Kronprinsesse Mary modtaget med kæmpefest

Allerede ved ankomsten var der i øvrigt kæmpefest i byen.

Blomsterpigen Isabella tog imod, og masser af lokale var mødt op for at hilse på kronprinsesse Mary, der gav highfive både ved ankomst og afgang, mens Ruds Vedby Garden fyrede den af med stortromme, fløjter og xylofon.

Glad projektleder

- Vi er meget glade for, at Kronprinsessen vil hjælpe os med at synliggøre behovet for at øge trivslen hos børn og unge i Region Sjælland, sagde Katrine Finke, der leder projektet og som oplever, at undervisningen både hjælper eleverne men også lærerne.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary gav highfive til hel by

Læs mere om: