VIDEO: Kronprinsesse Mary så fantastisk ud på stor aften i Skuespilhuset

Skuespilhuset i København dannede en smuk ramme om en stor aften med kronprinsesse Mary i en af de bærende roller.

Mandag, 16. september 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary deltog med vanlig sikker stil i i sundheds- og ældreministerens reception i forbindelse med WHO Regional Committee for Europe i Skuespilhuset.

Mary så fantastisk ud til den store aften i Skuespilhuset, hvor Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke var vært ved en reception i forbindelse med World Health Organization-topmødet.

Vigtig dag i FN Byen

Tidligere på dagen var kronprinsessen blandt hovedtalerne til et særligt WHO-topmøde i FN Byen i København.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Kronprinsesse Mary er protektor for World Health Organization, Regional Office for Europe, og hun var meget engageret til den vigtige dag med gode WHO-kolleger som ungarske dr. Zsuzsanna Jakab. I FN Byen fik Mary i øvrigt en sød modtagelse af en meget ung blomsterdreng. Det gjorde indtryk på den royale æresgæst.

Kronprinsesse Mary på arbejdsrejser

Som protektor for World Health Organization, Regional Office for Europe, har kronprinsesse Mary de senere år været på flere udfordrende arbejdsrejser.

Kronprinsessen har både været i Moldova og Tadsjikistan for blandt andet at se nærmere på de WHO-sundhedsprogrammer, der er sat i værk for at stoppe sygdomme som mæslinger og polio i at sprede sig.