VIDEO: Kronprinsesse Mary så fantastisk ud til stor jubilæumsfest

Se også:

Kronprinsparret ankom med stil til stor festmiddag i Moltkes Palæ midt i København - bare et par hundrede meter fra Amalienborg.

Kronprinsesse Mary så helt fantastisk ud og lyste fornemt op i lys kjole på en mørk oktoberaften, da hun sammen med kronprins Frederik ankom til festmiddag i anledning af American Chamber of Commerce's 20-års jubilæum. Den fornemme galla-aften fandt sted i smukke rammer i Moltkes Palæ i Dronningens Tværgade midt i København bare få hundrede meter fra Amalienborg.

Flot jubilæumsgalla

Det Amerikanske Handelskammer i Danmark, AmCham Denmark, er en del af et globalt virksomhedsnetværk, der fejrer 20-året for sin tilstedeværelse i Danmark. Ved jubilæumsgallaen blev der for de kongelige æresgæster og det øvrige selskab servereret udsøgt mad og drikke samt budt på god underholdning.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Fra Tokyo til Moltkes Palæ

Med til festen i Moltkes Palæ var udover Mary og Frederik også Venstres formand Jakob Ellemann Jensen samt AmCham-direktør Stephen Brugger. USA’s ambassadør Carla Sands måtte melde afbud i sidste øjeblik, da hun skulle på opgave i Grønland. Kronprinsparret kom til dansk-amerikansk jubilæumsfest direkte fra to dage med tronskiftefest i Tokyo for det nye japanske kejserpar.

BILLED-BLADET i denne uge

Du kan i BILLED-BLADET i denne uge se alle de flotte billeder af Mary og Frederik og mange andre europæiske kongelige til fest i Japans hovedstad Tokyo hos kejser Naruhito og kejserinde Masako.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden