Mandag, 3. december 2018 - af Marianne Singer

VIDEO: Kronprinsesse Mary spredte glæde på særlig dag

En glad kronprinsesse Mary blev budt varmt velkommen i Taastrup på international handicapdag.

Smilene var store hos både den kongelige gæst og værterne, da kronprinsesse Mary blev modtaget foran Handicaporganisationernes Hus i Taastrup i anledning af FNs internationale handicapdag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Forrest på den røde løber stod Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer, og var klar til at følge kronprinsesse Mary ind.

 

Lyttede til flotte taler

Men først fik kronprinsesse Mary overrakt en smuk blomsterbuket af 17-årige Bjarke Egebo Koltze, der har cerebral parese (spastiske lammelser). 

Derefter gik kronprinsesse Mary ind i varmen, hvor hun lyttede til taler af blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen og Jakob Terp Hansen, der er gymnasieelev på Høje-Taastrup Gymnasium på ASF-linjen og har autisme.

Med for første gang

Det var første gang, at kronprinsesse Mary var med til at markere den internationale handicapdag, der i år havde fokus på at få flere unge med handicap i uddannelse.

Kronprinsesse Mary deltog i sin egenskab som protektor for organisationerne Hjernesagen, Hjerneskadeforeningen, Sind – Landsforeningen for psykisk sundhed, Sjældne Diagnoser og Nyreforeningen.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden