15. apr. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary til fed skolefest på Vesterbro

Kronprinsesse Mary var knap nok færdig med sit arbejde i forbindelse med det mexicanske statsbesøg, før hun tog hul på hverdagen med en sjov officiel opgave hos unge mennesker på Vesterbro i København

Kronprinsesse Mary har virkelig haft travlt den seneste tid med blandt andet det mexicanske statsbesøg.

Kronprinsessen var faktisk knap nok færdig med sit arbejde i forbindelse med at tage sig af Mexicos præsidentpar, før hverdagen kaldte med en officiel opgave på Vesterbro i København.

Kronprinsesse Mary indviede fredag eftermiddag ved en fest den nye social- og sundhedsskole SOPU i Skelbækgade på Vesterbro.

LÆS MERE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary viste Kronborg frem

Kronprinsesse Mary i højt humør

Efter Mary havde indviet skolen med en tale fra scenen i skolens atrium, var der rundvisning i de farverige klasselokaler. I den forbindelse mødte kronprinsessen en masse af de helt unge elever, som var vilde med den kongelige gæst. De unge drenge og piger lagde i hvert fald ikke skjul på, at de syntes, at det var fedt at få fint besøg.

Den kongelige gæst kom hurtigt i dialog med eleverne om deres uddannelses indenfor social- og sundhedsområdet.

Det blev alt i alt en festlig åbnings-event for kronprinsessen og de unge elever, og Mary var i højt humør, da hun forlod den topmoderne skolebygning i Skelbækgade.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: