VIDEO: Kronprinsesse Mary til filmfest med vennerne

Se også:

Premieren på dokumentarfilmen om kunstneren Asger Jorn, ”Man siger ikke nej til Asger”, fandt sted på Statens Museum for Kunst.

Statens Museum for Kunst dannede onsdag aften rammen om en storslået royal dokumentarfilm-fest i anledning af premieren på ”Man siger ikke nej til Asger” om den danske kunstner Asger Jorns liv og karriere.

Filmens instruktør Anna von Lowzow var vært for den smukke aften, hvor masser af kendte ansigter kiggede indenfor på museet for at se film og bagefter se den imponerende Jorn-udstilling med en lang række af hans mesterværker.

Kronprinsesse Mary var æresgæst og ankom med et forventningsfuldt udtryk i øjnene.

Mødte flere af vennerne

Og alle forventninger blev tilsyneladende indfriet. Kronprinsesse Mary så i hvert fald begejstret og bevæget ud både under og efter filmen, hvor der blev tid til at tale om Jorn over et glas champagne og en pindemad.

Kronprinsesse Mary havde på den store aften i Københavns centrum behageligt selskab af flere af sine nære venner – heriblandt Lis Sørensen,  Preben Kristensen, Elizabeth og Christian Buchwald samt Bent Fabricius-Bjerre og hans Camilla Arndt.

Se videoen fra kronprinsessens magiske Jorn-aften på Statens Museum for Kunst, hvor hun var i hyggeligt selskab med en lang række kendte danske navne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden