Onsdag, 7. november 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary til gallamiddag i fantastisk italiensk design

Kronprinsparret gjorde en flot entré til stor dansk-italiensk gallamiddag i Rom. Kronprinsesse Mary så fantastisk ud i elegant Dolce & Gabbana-kjole.

Efter en lang og begivenhedsrig arbejdsdag som spydspidser for det danske erhvervsfremstød i Italiens hovedstad Rom ankom kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med stil til en stor dansk-italiensk gallamiddag på et af Roms fineste hoteller. Kronprinsessen så fantastisk ud i natsort italiensk design fra Dolce Gabbana.

Mary og Frederik tog imod nære venner

Kronprinsparret tog personligt og med stort overskud imod de 250 gæster ved den såkaldte receiving-line. Blandt gæsterne var Mary og Frederiks gode venner, Camilla og Charles de Bourbon des deux Siciles, som var med til kronprins Frederiks 50-års fødselsdagsfest i København tidligere på året.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Se nye billeder af kronprinsfamilien

Du kan følge med i kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks travle arbejdsdage i Italien her på billed-bladet.dk. I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du nyde de nye billeder af kronprinsparret og deres børn til årets Hubertusjagt i Dyrehaven. Der er også nyt om dronning Margrethes jul med hele den kongelige familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden