VIDEO: Kronprinsesse Mary til indvielsesfest hos Royal Copenhagen

Kronprinsesse Mary besøger Royal Copenhagen i Glostrup.

Kronprinsesse Mary besøger Royal Copenhagen i Glostrup.

Foto: Lars. H. Laursen
Kronprinsesse Mary uddelte legater og så på porcelæn hos Royal Copenhagen i Glostrup.

Blot to dage efter det på mange måder barske arbejdsbesøg til Myanmar i Sydøstasien var kronprinsesse Mary på officiel opgave i mere rolige omgivelser i Danmark, da hun var æresgæst til indvielsen af det nye domicil af Royal Copenhagen i Glostrup på Københavns vestegn.

Kort efter ankomsten til porcelæns-paradiset hos Royal Copenhagen, fik kronprinsesse Mary mulighed for at se på meget af det fornemme Flora Danica-stel og desuden en mulighed for at komme helt tæt på de dygtige medarbejdere, der dekorerer det udsøgte porcelæn.

Kronprinsesse Mary overrakte legater til tre Royal Copenhagen kunstnere

Kronprinsesse Mary fik talt med flere af de dybt koncentrerede Royal Copenhagen medarbejdere, mens de sad og arbejdede med de allermindste detaljer.

Efter rundvisningen i produktionsomgivelserne fik kronprinsesse Mary overrakt legater til tre kunstnere, som i samarbejde med Royal Copenhagen har skabt flere værker.

Kronprinsesse Mary gav således legater til kunstnerne Cathrine Raben Davidsen, Allan Otte og Louise Campbell, hvis værker hun inden afgang fik studeret og beundret sammen med flere af de andre gæster til den fornemme porcelænsbegivenhed i Royal Copenhagen.

Se her videoen fra kronprinsessen besøg hos Royal Copenhagen i Glostrup, hvor Mary blandt andet fik den helt særlige historie om et unikt dåbssæt, som blev skabt i anledning af prins Christians barnedåb 21. januar 2006.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden