Torsdag, 9. august 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kronprinsesse Mary tilbage på job med stil

Efter en vel overstået sommerferie med familien var kronprinsesse Mary tilbage på job, da hun deltog i stor begivenhed i Bella Center.

I lækkert, afslappet sommerdesign tog kronprinsesse Mary med stil hul på en travl periode med opgaver efter en vel overstået sommerferie. 

På en af årets varmeste dage tog kronprinsessen temperaturen på den nyeste danske mode, da hun gik en royal runde og kastede glans over Copenhagen Fashion Fair i Bella Center. Mary mødte blandt andre helt unge designtalenter, der stolt viste deres kreative værker frem.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Marys flotte finale

Efter sin runde på messen satte kronprinsesse Mary kursen mod et show med de nyeste fashionkandidater fra Kunstakademiets Designskole og Designskolen Kolding.

På catwalken kunne kronprinsessen nyde de flotte afgangskollektioner. Som flot finale overrakte kronprinsessen Innovationsprisen til Marie Sloth Rousing for hendes kollektion Transformable Wardrobe.

Læs  om kronprinsfamiliens private togt

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse alt om kronprinsfamilien private sommertogt med kongeskibet Dannebrog.

BILLED-BLADET har mødt Mary og Frederik og børnene i det danske sommerland, og du kan glæde dig til at se helt nye billeder af kronprinsparret og deres skønne børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden