7. sep. 2013
Af af Ulrik Ulriksen, BILLED-BLADET i Marokko

Video: Kronprinsesse Marys tale til Marokko

Kronprinsesse Mary under hendes rejse i Marokko
Kronprinsesse Mary under hendes rejse i Marokko
Foto: Lars H. Laursen
Sidste dag på kronprinsesse Marys netop afsluttede Marokko-rejse, talte hun til BILLED-BLADETs rullende kamera. Se med her...

Kronprinsesse Mary rundede sit succesfulde Marokko-besøg med Mary Fonden af med at tale direkte til de marokkanske medier og også til BILLED-BLADET efter sidste programpunkt under turen, hvis formål var at sætte fokus på vold mod kvinder.

Kronprinsessen sagde blandt andet i sit statement foran de rullende TV-kameraer, at det havde været en stor oplevelse for hende at se det gensidige arbejde mellem marokkanske og danske organisationer for at bekæmpe vold mod kvinder og forbedre kvinders rettigheder.

Hun understregede også, at hun var stolt over de danske organisationers arbejde. Her mente kronprinsessen især KVINFO, Danner og LOKK, som er med til at støtte kvinder i Marokko i at tage de modige skridt til et liv fri for vold.

Se videoen med Mary og hør, hvad hun i sin tale på engelsk sagde til BILLED-BLADET og marokkansk TV efter besøget i et kvindekrisecenter udenfor Casablanca.

Læs mere om: