Søndag, 5. januar 2020 - af Marianne Singer

VIDEO: Kronprinsparrets børn klar til skolestart i Schweiz

Mandag morgen begynder kronprinsparrets fire børn i deres nye skole i Verbier. BILLED-BLADET er på plads i Schweiz, hvor kronprinsfamilien stiller op til fotografering og viser her søde videoklip fra deres tidligere ophold i det eventyrlige område.

Der venter prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, på otte år, en spændende dag, når de mandag morgen har deres første skoledag i Lemania-Verbier International School i Schweiz.

Her skal kronprins Frederik og kronprinsesse Mary børn gå i skole de næste tre måneder. 

Snedækket Verbier

Skolen ligger i det eventyrligt smukke og snedækkede skiområde Verbier, hvor kronprinsfamilien igennem flere år har nydt deres vinterferie. 

BILLED-BLADET er taget til Verbier og sender live, når kronprinsparret og deres fire børn mandag morgen inden skolestart stiller op til fotografering.

Du kan følge hele fotoseancen på vores hjemmeside www.billed-bladet.dk mandag den 6. januar klokken 8.00.

BILLED-BLADET  har i den særlige anledning fundet søde klip frem fra arkivet, hvor kronprinsfamilien hygger sig i Verbier under tidligere ophold.

Kronprinsesse Mary tæt på børnene

Efter opholdet vil alle fire børn fortsætte deres skolegang i deres nuværende klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte nord for København. 

Under opholdet er det først og fremmest kronprinsesse Mary, der vil opholde sig sammen med børnene i Schweiz, mens kronprins Frederik vil være i Schweiz, når der er mulighed for det.

Fælles oplevelse

Kronprinsen er eksempelvis i Lausanne i Schweiz fra 9. til 22. januar, når han som medlem af Den Internationale Olympiske Komité overværer Ungdoms-OL.

Med skoleopholdet ønsker kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at give deres børn mulighed for en fælles oplevelse i et internationalt miljø.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden