24. nov. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary ankom i snehvid kjole til kæmpe prisfest

Musikkens Hus i Aalborg fik fornemt besøg lørdag aften, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankom til en af årets helt store prisfester. Kronprinsesse Mary sørgede for, at indledningen på den store aften blev særdeles stilfuld.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik gjorde en fornem entré til Musikkens Hus i Aalborg.

Mary og Frederik så glade ud ved ankomsten til en af årets helt store prisfester – Kronprinsparrets Priser.

Kronprinsessen har de seneste år set helt fantastisk ud i ypperligt design, når hun har deltaget i Kronprinsparrets Priser-showet, som traditionen tro sendes på DR1. Sidste år i Silkeborg så Mary forrygende ud i design fra det unge danske talent Cecilie Bahnsen. Også i år var Mary en visuel oplevelse af de betagende.

Mary og Frederik i fin form

Kronprinsesse Mary havde til festen i Aalborg valgt noget helt andet end sidste år. Mary var på den kølige aften i det nordjyske klædt i en snehvid drøm af en kjole.

Kronprins Frederik var ligesom sin hustru i blændende form ved ankomsten til Musikkens Hus. Han så bestemt ud til at glæde sig til en stor aften i selskab med blandt andre showets værter Stéphanie Surrugue og Kåre Quist.

Kronprinsparret varmede op på museum

Inden turen til Musikkens Hus i Aalborg havde kronprinsparret besøgt mseum Kusnten i den nordjyske hovedstad. Mary og Frederik så blandt andet på værker af Kurt Trampedach og af Michelangelo Pistoletto.

Læs mere om: