Torsdag, 24. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary fortæller om festlig uge og en pragtfuld sejltur med Frederik

For kronprinsparret var det noget helt særligt at sejle med Dannebrog til Aarhus i anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Mary fortalte glad om oplevelsen og om de festlige begivenheder til ære for kronprinsen.

Det var en kæmpestor oplevelse at se kongeskibet Dannebrog anløbe havnen i Aarhus i anledning af fejringen af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Også for Frederik og Mary var det skønt at sejle med Dannebrog fra København til Aarhus. I forbindelse med åbningen af Aarhus Internationale Sejlsportscenter fortalte kronprinsesse Mary, hvad hun syntes om sin og Frederiks tur med kongeskibet og om den festlige fødselsdagsuge med kronprinsen i hovedrollen.

 

Frederiks dejlige dag på universitetet

Sidste punkt på dagens program var en festlig begivenhed på Aarhus Universitet, hvor kronprinsen studerede fra 1989 og nogle år frem. Frederik holdt en god tale, som blev indledt med et par meget personlige bemærkninger..

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Følg med i kronprinsens fest

Husk at du kan følge med i festlighederne i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag her på vores site billed-bladet.dk og i BILLED-BLADET – Danmarks Royale Ugeblad.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden