Tirsdag, 9. oktober 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary mødte to seje børn på Hotel d'Angleterre

Det var ikke hvem som helst kronprinsesse Mary mødte til Hjerteforeningens store arrangement på Hotel d'Angleterre i København. To helt særlige børn var på scenen med Mary i Palmehaven.

Kronprinsesse Mary fejrede hjertesagen på Hotel d’Angleterre i København, hvor hun mødte børnene Elise og Christian og holdt tale om, hvor hårdt hjertesygdom kan ramme familien.

Efter at have holdt tale og overrakt millioner af kroner i forskningslegater blev Mary og de to hjertebørn hyldet på scenen i Palmehaven. Christian på 10 og Elise på 13 år gjorde et stort indtryk på Mary, der nød at få en snak med dem.

Christian fik Et helt nyt hjerte

Christian blev i 2007 født med voldsomme hjerteproblemer og blev opereret. Den 16. marts 2016 blev han hjertetransplanteret. Elise blev som knap syvårig opereret og har fået syet en "lap" fra hjertesækken på klappen.

Kronprinsesse Mary var på scenen i Palmehaven på d’Angleterre sammen med Christian og Elise, og det fik hele Palmehaven til at hylde børnene med lange klapsalver. Efter begivenheden i Palmehaven fik Mary og de to hjertebørn sig igen en god snak, inden kronprinsessen vinkede farvel.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Alt om Mary og børnene i Tivoli

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse om Marys møde med hjertebørnene samt få alt om Kim Larsen-mindekoncerten samt familiens mindeord om den elskede nationalskjald.

Og så har kronprinsesse Mary i øvrigt nydt en helt særlig dag med alle sine fire børn i Tivoli, hvor BILLED-BLADETs udsendte var med. Glæd dig til det hele i BILLED-BLADET - Danmarks Royale Ugeblad.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden