Tirsdag, 11. juni 2019 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary og børnene overraskede løberne på slotspladsen

Hele 27.000 løbere gennemførte Royal Runs 10 kilometer distance. Mange af dem fik en skøn overraskelse, da de løb over Amalienborg Slotsplads mod målstregen. Se videoen med Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, som dukker op og hepper på løberne.

Det blev en flot finale på den dejlige Royal Run-dag med løb fra Aalborg til København.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I hovedstaden rundede man løbefesten af med 10 kilometer gennem byen og med målområde ved Amalienborg. I målområdet tog kronprinsen imod flere af eliteløberne, og så kørte han mod Frederiksberg for at heppe på de mange andre løbere.

Børnene på slotspladsen

Samtidig kom kronprinsesse Mary og børnene prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent pludselig ud på slotspladsen, hvor de stillede sig ved hjørnet af Frederik VIII’s Palæ ved Amaliegade lige ved målområdet.

Fra deres pladser helt tæt på opløbsstrækningen heppede Mary og børnene på de mange løbere

Skøn overraskelse

Det var ikke annonceret, at kronprinsessen og børnekvartetten skulle deltage i den sidste del af Royal Run-festen ved målområdet på Amalienborg, så det var en skøn, skøn overraskelse for de mange 10 kilometer helte og heltinder.

Der var royale highfive-klask til mange, og det var noget, som gav løberne et ekstra skud kræfter til opløbet.

Også kronprinsen nåede forbi Amalienborg lige inden løbefesten sluttede. Se videoen med den herlige afslutning på Royal Run-løbefesten

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden