24. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary og familien hyggede sig med børn og voksne i Klaksvik

Det blev en uforglemmelig oplevelse for kronprinsparret og deres børn at komme til Klaksvik. hvor det meste af byen på en helt særlig måde tog imod de danske æresgæster.

Børn og voksne fra Klaksvik på Færøerne var trods regnvejr i godt humør, da de med sang og jubelråb tog imod kronprinsfamilien.

Mary, Frederik og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent lyttede længe til musik og sang og fik god mulighed for at komme helt tæt på de mange lokale.

Alle var vilde med Mary

Især børnene fra byens store skole ville gerne hilse på de kongelige, og for kronprinsessen var det en fornøjelse at sige hej til de mange fans.

Piger og drenge fra Klaksvik stod klar til at give highfive, og Klaksvik forvandledes for en stund til ”Klaskvik”, da Mary leverede det ene royale håndklask efter det andet til de mange friske færinger, der med smil stak håndfladerne op foran hende.

Også resten af den royale familie var utroligt populære i Klaksvik. Kronprinsen mødte for eksempel et par glade færinger, som havde løbet Royal Run i maj i Danmark.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk at BILLED-BLADET løbende her på billedbladet.dk leverer reportager fra kronprinsfamiliens Færøerne-besøg.

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse om det spændende royale Færøerne-program og om kronprinsparrets forhold til de nordatlantiske øer samt naturligvis alt om dronning Margrethes historiske pressemøde på Cayx.

Og så kan du allerede nu begynde at se frem til BILLED-BLADET i næste uge. Et særnummer af Danmarks Royale Ugeblad, som byder på et gemmehæfte om kronprinsfamiliens fantastiske tur til Færøerne.

Læs mere om: