VIDEO: Mary vækkede venligt trætte danske fotografer

Se også:

Som afslutning på den første af fire arbejdsdage i Indonesien var kronprinsessen til middag i ambassadørens residens. På vej ind hilste hun på danske fotografer, der så ret mørbankede ud i de 30 graders fugtige varme.

Kronprinsesse Mary havde en begivenhedsrig første arbejdsdag i Indonesiens hovedstad Jakarta.

Efter at være landet om morgenen deltog kronprinsessen senere på dagen i to store begivenheder.

Hilste på fotografer

Som afslutning på den første af fire arbejdsdage i Indonesien var kronprinsessen tidligt på aftenen lokal tid til middag i ambassadørens residens. 

På vej indenfor hilste hun på de danske fotografer, der dækker den royale arbejdsrejse, og ønskede dem en god nats søvn, fordi de nok så lidt mørbankede ud i de 30 graders fugtige varme.

Den royale godnat-hilsen vækkede nærmest fotograferne, der straks kvitterede pænt for venligheden med smil og "tak i lige måde".

Mary og ministeren til middag

Kronprinsessen deltog sammen med udviklingsminister Rasmus Prehn, Executive Director for UNFPA Natalia Kanem samt myndighedsrepræsentanter i en arbejdsmiddag hos Danmarks ambassadør i Indonesien Rasmus Abildgaard Kristensen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vi dækker Indonesien-besøget

Kronprinsessen har et par travle dage i vente i Indonesien, og BILLED-BLADETs veludhvilede udsendte dækker arbejdsrejsen fra start til slut her på vores site samt  i denne uges udgave af Danmarks Royale Ugeblad.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden