VIDEO: Mary varmt modtaget i Afrikas største slumkvarter

Se også:

I Kenya har kronprinsessen en vigtig rolle i en stor konference. For et år siden besøgte Mary også Kenya og fik en stærk oplevelse i millionbyen Nairobis største slumkvarter.

Kronprinsesse Mary og udviklingsminister Rasmus Prehn deltager netop nu i Nairobi-topmødet ”Nairobi Summit on ICPD25: Accelerating the Promise”, hvor blandt andet opfyldelse af kvinder og pigers rettigheder samt deres seksuelle og reproduktive sundhed og rettigheder er på dagsordenen.

Danmark er sammen med Kenya og FN’s Befolkningsfond, UNFPA, værter for højniveaukonferencen.

Kronprinsessen er protektor

Piger og kvinders rettigheder og sundhed er et fokusområde hos kronprinsessen, som blandt andet deltager i topmødet i sin egenskab af protektor for UNFPA.

For et år siden var kronprinsesse Mary med daværende minister Ulla Tørnæs på arbejdsbesøg i Kenya for at sætte fokus på menneskerettigheder og forbedring af kvinders vilkår. 

Mary i hårdt kvarter

I hovedstaden Nairobi mødte kronprinsessen og ministeren kvinder og børn i et af millionbyens hårdest belastede slumkvarterer.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary gik gennem Nairobi-bydelen, der regnes for Afrikas største slumkvarter, hvor hun hilste på de lokale og talte med BILLED-BLADETs udsendte.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden