VIDEO: Peter Ingemann og Kåre Quist ønsker kronprins Frederik tillykke

Se også:

For TV-værterne Peter Ingemann og Kåre Quist er kronprins Frederik bare størst. Her ønsker Peter og Kåre kronprinsen tillykke med de 50 år.

Både Peter Ingemann fra "Størst" og Kåre Quist fra TV-Avisen synes rigtig godt om kronrins Frederik. Da Ingemann og Quist deltog i BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, benyttede de lejligheden til at sende en hjertelig fødseldagshilsen til kronprins Frederik, som "bare er størst" ifølge Peter Ingemann. Netop Peter Ingemann vandt til den store fest med BILLED-BLADET  prisen som årets mandlige underholdninsgvært, mens Kåre Quist blev årets mandlige nyhedsvært.

Se med når Frederik hyldes

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen lørdag den 26. maj for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med. Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg. Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen. Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot. Glæd til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden