15. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Prins Christian 13 år - en helt speciel teenager

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau og journalist Ulrik Ulriksen taler her om prins Christian, der fylder 13 år og er en helt særlig teenager. Undervejs bydes der på en perlerække af højdepunkter fra den unge tronarvings liv.

Det er på mange måder en helt særlig dreng, som mandag bliver teenager.

Prins Christian, der fylder 13 år, er Danmarks unge tronarving, og han han viser allerede i dag, at han er en sej dreng med mange kvaliteter.

Kronprinsparret har på en stille og rolig men effektiv måde over de senere år gjort, hvad de kan for at forberede deres ældste søn bedst muligt til at møde verden i sin skarpt definerede rolle.

Det taler BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau med journalist Ulrik Ulriksen om i denne portrætudsendelse, der både ser tilbage på Christians dejlige år, og som også ser en smule fremad.

Christian er en god storebror

I løbet af samtalen om prins Christian kommer chefredaktør Annemette Krakau og journalist Ulrik Ulriksen ind på flere markante højdepunkter fra de 13 år med prins Christian.

Prinsen er blandt andet en rigtig god storebror for sine søskende prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Glæd jer til at nyde de mange skønne klip med prins Christian i de første år og helt frem til i dag.

Læs mere om: