VIDEO: Prins Christian og prinsesse Isabella er vilde med Grønland

Se også:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys to ældste børn var vilde med at være i Grønland allerede under indflyvningen til Narsarsuaq lufthavn.

Kronprinsparret og deres fire børn landede torsdag middag lokal tid i Narsarsuaq lufthavn i Grønland efter en fire timer lang flyvning fra Kastrup Lufthavn.

Flyveturen var hyggelig for både kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt børnene, og især indflyvningen til Narsarsuaq var fascinerende og fangede fuldstændig prins Christian og prinsesse Isabella, der jublede i kor over mødet med smukke Grønland og synet af de mørke, snepyntede bjerge og isbjergene i vandet.

Fra Greenland Air-maskinen kørte kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med børnene til Narsarsuaq-havnen, hvor kongeskibet Dannebrog lå og ventede.

Legede på dækket

Knap nok var de kongelige gået ombord, før de små løb rundt og legede på dækket med deres barnepige. Senere på dagen fik kronprinsesse Mary tid til at løbe sig en tur i de smukke omgivelser.

Alt i alt var det en afslappende og hyggelig torsdag i Grønland for kronprinsparret og børnene.

Fra og med fredag nyder kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent otte dages togt med Dannebrog i Syd- og Vestgrønland.

Togtet slutter i Nuuk 8. august.

Se BILLED-BLADETs video-reportage ovenfor fra betagende Narsarsuaq.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden