VIDEO: Prins Christian som grønlandsk fodboldstjerne

Prins Christian spiller fodbold i Qaqortoq.

Prins Christian spiller fodbold i Qaqortoq.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prins Christian deltog i ungdomstræningen i den grønlandske fodboldklub K-33 og viste tilskuerne, hvordan man sparker læderkuglen i kassen.

BILLED-BLADET I GRØNLAND

Kronprinsparet havde prins Christian med sig, da de besøgte Qaqortoqs fodboldklub K-33. Klubben spiller på Grønlands bedste kunstgræsbane og byder i det hele taget på perfekte forhold i de vildeste omgivelser. Således er tilskuerpladserne omkring banen de smukkeste klipper, hvorfra fodboldfans har et perfekt vue over stadion.

Prins Christian fik midt på banen overrakt en K-33 klubtrøje, og så fik han lov til at deltage i ungdomstræningen, som bød på skud- og dribleøvelser samt spil til to mål. Christian tryllede med bolden og viste kælen teknik, hvilket fik de mange hundrede tilskuere omkring banen til at juble og heppe på den royale fodboldstjerne.

Prinsen fyrede også kanonen af et par gange og scorede på hvert spark.

Christian, der hjemme i Danmark går til fodbold i en nordkøbenhavnsk klub, var så glad for at lege med bolden og sine nye holdkammerater, at han blev på banen, selvom hans forældre kørte tilbage til kongeskibet for at gøre klar til en reception.

Se videoen fra Qaqortoq Stadion, hvor prins Christian i sin nye fodboldtrøje gav de mange fans omkring kunstgræsbanen flere prøver på sin gode teknik. Oplev her fodboldprinsen, når han brillerer med fodrulninger, driblinger, tæmninger med den kongelige kattepote og et knastørt hug med højreskøjten.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden