7. nov. 2018
Af Dorte Quist

VIDEO: Prinsesse Benedikte købte julegaver

Prinsesse Benedikte tog igen i år hul på julen med et besøg hos Bering House of Flowers, hvor hun som den første så blomsterhusets kreative juleudstilling og købte gaver og julepynt.

Det er næsten en tradition, at prinsesse Benedikte aflægger et lille besøg hos kongelig hofleverandør, Bjarne Als fra Bering House of Flowers i København, for at se blomsterhusets store juleudsmykning.

Gaver til familien

I år brugte prinsessen næsten en time på at se og beundre de store opsatser, juledekorationer og de mange unikke stykker julepynt, som fylder hele butikken. Prinsessen købte en masse julepynt, som hun skal bruge som pynt i sine tre hjem; lejligheden på Amalienborg, slottet i Berleburg og skihytten i Schweiz. Men der var også flere gaver til familie og bekendte i de store poser, som Bjarne Als galant bar ud til prinsessens bil efter besøget.

Se videoen fra prinsessens besøg hos Bering House of Flowers her, og i det nye nummer af BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag 8.november, er der mange flotte billeder fra prinsessens juleshopping hos Bering.

Læs mere om: