Torsdag, 5. marts 2020 - af Trine Larsen

VIDEO: Prinsesse Benediktes Corona-frygt: Giver ikke længere hånd

Prinsesse Benedikte har taget konsekvensen af den stigende Corona-smitte og har besluttet ikke længere at give hånd til folk. Se i videoen her, hvordan prinsessen i stedet hilser på dem, hun møder.

Prinsesse Benedikte møder hver dag mange mennesker og under normale omstændigheder viser mange respekt ved at neje og give hånd. Men prinsessen selv er holdt op med at hilse med håndtryk efter at Corono-smitten bliver mere og mere udbredt.

- Det er min egen beslutning, både for at skåne mig selv og andre...men det er så indgroet at give hånden, at jeg stadig efter nogle dage "plumper i", smiller prinsessen, der erkender at det stadig føles underligt - og måske endnu mere for dem, der meget gerne ville give prinsessen hånden.

- Vi må finde en anden god måde at hilse på hinanden på, smiler prinsessen, der både ved ankomsten tidligere i dag på kostskolen Herlufsholm "glemte" sin beslutning, ligesom prinsessen i går også "faldt i", der hun hilste på BILLED-BLADET's udsendte under den fornemme legatuddeling af Dronning Ingrids mindelegat på Amalienborg.

Se videoen her og se, hvordan prinsessen har taget en anden smuk hilsemåde til sig.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden