VIDEO: Prinsesse Isabella og Josephine hoppede og dansede

Kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella samt tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent, var fulde af sjov og spilopper, da de overværede årets Hubertusjagt fra Eremitageslottets balkon.

Onsdag, 7. november 2018 - af Marianne Singer

Der blev hoppet, danset og klappet med stor entusiasme, da kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella, 11, og hendes små søskende, prinsesse Josephine og prins Vincent på syv år, overværede den traditionsrige Hubertusjagt oppe fra balkonen på Eremitageslottet.

Efterårsvejret var køligt, og det så ud til at hjælpe med at give de kongelige børn varmen at kunne bevæge sig lidt og ikke kun stå stille. 

Fulde af liv og glæde

Men selvfølgelig er kronprins Frederik og kronprinsesse Marys dejlige børn også kendt for at være fulde af liv og glæde, hvilket var tydeligt undervejs. 

Og så vakte det også flere gange begejstring hos de små at se de mange ryttere og heste give den fuld gas ude i de grønne områder.

Se den store reportage med de mange nye billeder af kronprinsfamilien i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 8. november.

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!