Onsdag, 7. november 2018 — af Marianne Singer

VIDEO: Prinsesse Isabella og Josephine hoppede og dansede

Kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella samt tvillingerne, prinsesse Josephine og prins Vincent, var fulde af sjov og spilopper, da de overværede årets Hubertusjagt fra Eremitageslottets balkon.

Der blev hoppet, danset og klappet med stor entusiasme, da kronprinsparrets børn, prinsesse Isabella, 11, og hendes små søskende, prinsesse Josephine og prins Vincent på syv år, overværede den traditionsrige Hubertusjagt oppe fra balkonen på Eremitageslottet.

Efterårsvejret var køligt, og det så ud til at hjælpe med at give de kongelige børn varmen at kunne bevæge sig lidt og ikke kun stå stille.

Fulde af liv og glæde

Men selvfølgelig er kronprins Frederik og kronprinsesse Marys dejlige børn også kendt for at være fulde af liv og glæde, hvilket var tydeligt undervejs.

Og så vakte det også flere gange begejstring hos de små at se de mange ryttere og heste give den fuld gas ude i de grønne områder.

Se den store reportage med de mange nye billeder af kronprinsfamilien i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 8. november.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden