Fredag, 24. juli 2015 — af af Ulrik Ulriksen og Birger Storm (video)

VIDEO: Prinsesse Josephine gav den gas med gipsarmen

Sommeren på Gråsten Slot har været noget helt særligt i år. Kronprinsparret og deres børn har sørget for liv og glade dage i det sønderjyske. Her får du et gensyn med prinsesse Josephine, der førte an i de royale løjer til den lokale ringriderfest.

Prinsesse Josephine trådte gaspedalen i bund, da hun sammen med kronprinsparret og sine tre søskende tog imod det lokale ringrideroptog på Gråsten Slot.

Prinsesse Josephine stjal en hel del af opmærksomheden, fordi hun havde sin ene arm i gips efter et rideuheld for nylig.

Prinsesse Josephine marcherede i takt

Rytteroptoget var en kæmpe oplevelse for især Josephine, Vincent, Isabella og Christian, som fik masser af blomsterbuketter og fine små slikgaver af de over 300 ryttere. Der var også god musik med trommer, trompeter og tværfløjter til folkefesten ved slottet.

Det var lige noget for prinsesse Josephine, der marcherede akkompagneret af Den Jyske Pigegarde. Gipsarmen blev også svinget frem og tilbage i fin stil.

Det var bestemt en skøn dag for alle. Bestemt også for de lokale i Gråsten, der så ud til at nyde at være sammen med Mary og Frederik og deres børnekvartet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden