8. jan. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Prinsesse Josephine og prins Vincent fylder fire år

De kongelige tvillinger fylder fire år i dag, 8. januar, og det skal fejres. Både Josephine og Vincent har haft en perfekt optakt til fødselsdagen med både familieferie og hygge i børnehaven. Se vores herlige video her...

Kronprinsparrets yngste børn, tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent, fylder fire år. Lige siden tvillingerne blev født på Rigshospitalet, har de leveret masser af skønne oplevelser. Sådan har det også været i det forløbne år, hvor Josephine og Vincent blandt andet var et hit, da de i august var med deres forældre og ældre søskende på sommertogt i Grønland. Alle var vilde med de små. Især da de først i Qaqortoq og siden i Nuuk optrådte i grønlandske nationaldragter.

Stjal billedet i Tivoli

I ferien mellem jul og nytår var prinsesse Josephine og prins Vincent også i centrum, da de en af aftenerne var i Tivoli. Tvillingerne stjal på sødeste vis billedet, da hele den kongelige familie var i koncertsalen for at se balletten Nøddeknækkeren. Familieferien i kancellihuset i Fredensborg var i det hele taget en perfekt optakt til deres fireårs fødselsdag.

Sang og fejring

I dagene op til fødselsdagen har Josephine og Vincent været i børnehave og har sikkert haft det godt sammen med vennerne fra Garnisonskirkens Menighedsbørnehave, hvor man går meget højt op i at synge og fejre børnefødselsdage.

Se fødselsdagsvideoen med masser af højdepunkter - også et par helt nye - med Danmarks royale tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent i centrum.

Læs mere om: