VIDEO: Prinsesse Josephine og prins Vincent var på sjov karettur med familien

Se også:

Det var med store smil og spændte miner, at de kongelige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, kørte i karet med deres forældre og storesøster prinsesse Isabella under årets Hubertusjagt.

Vejret var køligt, men også dejlig friskt og til tider solrigt, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tog deres børn, prinsesse Isabella, 11, samt tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på syv år, med til årets Hubertusjagt i Dyrehaven.

Blandt højdepunkterne for tvillingerne og deres storesøster var uden tvivl den hyggelige karettur rundt i området og hen til det kongelige jagtslot, Eremitageslottet, mens også turen hjemad med den hestetrukne vogn var et hit. 

Kongefamilien fulgte spændt med 

Efter ankomsten på slottet blev der serveret kaffe, kage og kakao til den kongelige familie, hvorefter de overværede den spændende Hubertusjagt fra slottets to balkoner. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Efter opløbet uddelte kronprinsesse Mary sin Ærespræmie til vinder Lotte Vinzent Holm med hesten Heartbreaker, og familien var herefter klar til endnu en festlig karettur.

Glæd dig til den spændende reportage og de mange herlige billeder af kronprinsparret og deres børn i Dyrehaven i næste nummer af BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden