17. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Prinsesse Marie fortæller om det perfekte smykke

Det var en helt særlig oplevelse for prinsesse Marie at se nærmere på udsøgte smykker på en kæmpe udstilling i København. BILLED-BLADET spurgte Marie, hvordan det perfekte smykke skal se ud. Hør prinsessens søde svar.

Prinsesse Marie kastede smuk glans over Bella Center i København, da hun var med til at indvie New Nordic-fagmessen for smykke- og urbranchen. Prinsesse Marie blev modtaget af den otteårige blomsterpige Sigrid, og derefter klippede prinsessen det gyldne bånd og erklærede messen og den fornemme smykkeudstilling for åben.

Modtaget med åbne arme

Prinsesse Marie så nærmere på de mange spændende stande på messen, og undervejs spurgte hun ivrigt til de mindste detaljer på de funklende smykker, hun var i nærkontakt med. Overalt hvor Marie kom frem, blev hun modtaget med åbne arme. Det var særligt standene fra Ro Copenhagen, Lund Copenhagen og Heiring, som fik royal opmærksomhed, men prinsessen nåede også at komme flere andre steder hen.

Prinsessen talte med BILLED-BLADET

Inden prinsesse Marie forlod messen, talte hun med BILLED-BLADET, der blandt andet spurgte om, hvordan det perfekte smykke ifølge hende skal se ud. Prinsessen kom med et svar, der fokuserede mere på giveren af smykket end på selve smykkets design og materiale. Hør Maries svar her og se et par af højdepunkterne fra det royale besøg i Bella Center.

Læs mere om: