3. sep. 2018
Af Marianne Singer

VIDEO: Rørt kronprinsesse Mary stolt af Frederik og Vincent

En stolt kronprinsesse Mary fortalte om syvårige prins Vincent og kronprins Frederiks store ansvarsfølelse, da hun holdt velkomsttalen under for de nye bachelorstuderende ved Copenhagen Business School.

Prins Vincent på syv år er en kvik lille dreng, der interesserer sig for sin omverden. Og så har prins Vincent en god rollemodel i sin far, kronprins Frederik.

Vigtigt tema

Det understregede en stolt kronprinsesse Mary i sin åbningstale på CBS Responsibility Day, der markerer den første dag for nye bachelorstuderende ved Copenhagen Business School.

Dagens tema var nemlig ansvarlighed i forbindelse med forretning, herunder emner som social ansvarlighed og bæredygtighed.

Alle kan gøre noget

Kronprinsesse Mary illustrerede gennem en fin historie om sin søn prins, Vincent, hvordan også små handlinger kan føre til noget meget større.

Historien handlede om, at prins Vincent på vej til skole fortalte sin mor om, at han ikke syntes, det var i orden at smide affald ud i naturen. Og at kronprins Frederik havde vist sin søn, at man godt kan påpege, hvis det sker.

Læs mere om: