Onsdag, 22. august 2018 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Så klar er Færøerne til at modtage Mary, Frederik og børnene

BILLED-BLADETs Marianne Singer og Ulrik Ulriksen taler her om de særlige dage, der venter kronprinsfamilien på de nordatlantiske øer. Husk at du kan se med torsdag fra klokken 9.45, når BILLED-BLADET sender direkte TV fra de kongeliges ankomst til Tórshavn,

Når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent ombord på Dannebrog torsdag morgen ankommer til Tórshavn på Færøerne, vil de få en varm modtagelse.

BILLED-BLADET sender direkte TV torsdag fra klokken 9.45, når de kongelige går i land i Færøernes største by. I løbet af de næste par dage vil Mary, Frederik og deres børn få en lang række forrygende oplevelser.

Fantastiske dage venter de kongelige gæster

Her taler BILLED-BLADETs udsendte reportere Marianne Singer og Ulrik Ulriksen om noget af det, der venter kronprinsfamilien de kommende dage. Du kan følge med i BILLED-BLADETs dækning af de spændende dage på Færøerne på billedbladet.dk, hvor vi løbende bringer reportager.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Husk at se med, når vi torsdag klokken 9.45 sender direkte TV fra kronprinsfamiliens ankomst med kongeskibet Dannebrog til et festklart Tórshavn.

Indtil da kan I få et gensyn med kronprinsparrets tidligere besøg på Færøerne herunder:

GALLERI: Kronprinsparret på Færøerne i 2005 (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden