15. sep. 2018
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Sådan har du aldrig set kronprinsesse Mary før

Kronprinsesse Mary overholdt alle sikkerhedsregler og havde hjelm og særlige sko på, da hun besøgte Finlands største skibsværft i byen Turku. Besøget var med til at styrke forbindelserne mellem det finske værft og danske virksomheder.

Sikkerheden var i top, da kronprinsesse Mary i forbindelse med det danske erhvervsfremstød i Finland besøgte Meyer Turku skibsværftet.

Mary havde hjelm, jakke og sikkerhedssko på, da hun nød rundturen på værftet, som har et godt samarbejde med danske forretningsforbindelser. Kronprinsessen hyggede sig under hjelmen, mens hun var i godt selskab med værftets ejer Jan Meyer samt minister Jakob Ellemann-Jensen.

Besøget var en god oplevelse for alle og var med til at styrke forbindelserne mellem det finske værft og danske virksomheder.

Mary gav highfive og håndtryk

I Forum Marinum i byen Turku var der highfive til de mange fans og højtidelige håndtryk til byens spidser, som var mødt op for at hilse på den berømte, danske æresgæst.

Mary nedlagde en æresplade udenfor byens søfartsmuseum og rundede derned elegant det danske fremstød i Finland af.

Få alt om kronprinsessens Finland-tur

Glæd dig til at se alle de nye billeder og læs alt om kronprinsesse Marys spændende arbejdsdage i Finland i næste uges udgave af BILLED-BLADET - Danmarks Royale Ugeblad.

Læs mere om: