VIDEO: Se Frederik som trommeslager til Skole OL

Se også:

Kronprinsen var på stikkerne, da han fyrede startpistolen af og satte gang i årets Skole OL på Østerbro Stadion. Det fine gamle stadion i København dannede rammen om en god dag, der fik kronprinsen til at mindes sin egen tid som atletikudøver samme sted for fyrre år siden.
Kronprins Frederik gav den gas som trommeslager, da han skulle sætte gang i idrætsfesten for skolebørn på Østerbro Stadion i København. Frederik lånte et par stikker og gav en solo på sambatrommen, han for en kort bemærkning lånte af bandlederen fra sambagruppen Slagkraft. 
 

Frederik fyrede den af

Efter trommesoloen fyrede Frederik startpistolen af og sendte københavnske skolebørn af sted på en krævende 2000 meter rute.
Stemningen var god fra start til slut ved Skole OL, som er et landsdækkende atletikstævne for elever i 4.–7. klasse. Der dystes i fem forskellige discipliner, og i år er det 11. gang, at stævnet afvikles.
 

Kronprinsens gode minder

Kronprinsen har selv skønne atletikminder fra Østerbro Stadion, hvor han dyrkede alt fra spydkast til løb i tiden som elev på Krebs’ Skole.
Hør Frederik fortælle om dagen med de mange børn og om sin fortid for fyrre år siden på atletikbanen og glæd dig især til at opleve kronprinsen som trommeslager. 
 

BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET i denne uge kan du i anledning af kronprinsparrets 15-års bryllupsdag 14. maj læse om Mary og Frederiks mange år med sorger og glæder. Du får også en reportage fra Statsbegravelsen i Luxembourg, som dronning Margrethe deltog i, og så lykønsker vi prins Harry og hertuginde Meghan med deres lille nyfødte søn.
  
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden