Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se højdepunkterne fra fejringen af Frederik på Amalienborg

Omgivet af sin nære familie var kronprins Frederik en lykkelig mand, da danskerne hyldede ham i anledning af 50-års fødselsdagen. Se højdepunkterne fra fejringen af Frederik.

Kronprins Frederik blev modtaget af et kollektivt jubelbrøl fra Amalienborg Slotsplads, da han klokken 12.00 trådte ud på balkonen på Frederik VIII's Palæ.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Frederik kunne herefter omgivet af kronprinsesse Mary og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe nyde at blive hyldet.

Tre gange var Frederik og familien ude på balkonen for at modtage danskernes hyldets og lyskønskninger. Balkonscenen var rørende fra start til slut. Her er alle højdepunkterne med Frederik, Mary, børnene og dronning Margrethe.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret i aften klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot.

Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen. Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden