25. nov. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se, hvordan Mary og Frederik varmede op til en af årets store aftener

I forbindelse med Kronprinsparrets Priser 2018 var Mary og Frederik en hel dag i Aalborg, hvor de inden den store prisfest om aften fik mulighed for at varme op med et helt særligt museumsbesøg.

Frederik og Mary var begejstrede for den meget grænsesøgende kunst, de oplevede på museet Kunsten i Aalborg.

Eftermiddagsbesøget til Aalborgs fornemme museum var for de royale æresgæster en perfekt opladning til samme aftens show Kronprinsparrets Priser 2018 i Musikkens Hus i Aalborg.

På Kunsten nød Mary og Frederik at se den brasilianske kunstner Ernesto Netos værk, der er formet som en hæklet hule. Det unikke værk, som inviterer til interaktion med publikum, var et hit hos de kongelige.

Mary og Frederik fik en spændende oplevelse

Museumsdirektør Gitte Ørskou var en kyndig guide på rundvisningen, som bød på kunst af Michelangelo Pistoletto og af danske Kurt Trampedach, hvis særudstilling ”Møder i mørket” var noget helt særligt.

Efter en spændende oplevelse på Kunsten kørte Mary og Frederik videre til showet Kronprinsparrets Priser 2018, som er en af årets helt store aftener for de to kongelige profiler. Showet fandt sted i Musikkens Hus i Aalborg.

Læs mere om: