VIDEO: Se hvorfor kronprins Frederik afleverede Dannebrog til Caroline Wozniacki

Se også:

Kronprins Frederik er kæmpefan af Caroline Wozniacki. Det lagde han ikke skjul på, da han sammen med Danmarks ukronede tennisdronning var til OL-fest på Københavns Rådhus.

Det var et stort øjeblik, da kronprins Frederik i festsalen på Københavns Rådhus afleverede Dannebrog til Caroline Wozniacki.

Den ukronede tennisdronning modtog med et smil den fornemme fane ved det store danske OL-arrangement forud for Legene i Rio de Janeiro i Brasilien.

Det kan godt være, at OL-festen fandt sted på kronprinsesse Marys 44 års fødselsdag, men det så ikke ud til at stresse kronprinsen, der slappede godt af i et par timer sammen med vennerne fra den danske OL-delegation, som rammer Rio i begyndelsen af august.

Kronprins Frederik er fan

Kronprins Frederik lagde ikke skjul på, at han er stor fan af Wozniacki, da BILLED-BLADET og andre medier fik en snak med ham om Wozniacki og de Olympiske Lege denne sommer.

Frederik fortalte lidt om de store forventninger, han har til legene i den brasilianske millionby, der forhåbentlig bliver ramt af dansk guldfeber i løbet af august.

Hør kronprins Frederik rose Danmarks perfekte OL-ambassadør i videoen ovenfor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden