Fredag, 5. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se hvorfor kronprins Frederik afleverede Dannebrog til Caroline Wozniacki

Kronprins Frederik er kæmpefan af Caroline Wozniacki. Det lagde han ikke skjul på, da han sammen med Danmarks ukronede tennisdronning var til OL-fest på Københavns Rådhus.

Det var et stort øjeblik, da kronprins Frederik i festsalen på Københavns Rådhus afleverede Dannebrog til Caroline Wozniacki.

Den ukronede tennisdronning modtog med et smil den fornemme fane ved det store danske OL-arrangement forud for Legene i Rio de Janeiro i Brasilien.

Det kan godt være, at OL-festen fandt sted på kronprinsesse Marys 44 års fødselsdag, men det så ikke ud til at stresse kronprinsen, der slappede godt af i et par timer sammen med vennerne fra den danske OL-delegation, som rammer Rio i begyndelsen af august.

Kronprins Frederik er fan

Kronprins Frederik lagde ikke skjul på, at han er stor fan af Wozniacki, da BILLED-BLADET og andre medier fik en snak med ham om Wozniacki og de Olympiske Lege denne sommer.

Frederik fortalte lidt om de store forventninger, han har til legene i den brasilianske millionby, der forhåbentlig bliver ramt af dansk guldfeber i løbet af august.

Hør kronprins Frederik rose Danmarks perfekte OL-ambassadør i videoen ovenfor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden