Onsdag, 13. marts 2019 — af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se kronprinsesse Mary i flot kjole ankomme til gallamiddag i Houston

På en dejlig aften i Houston i Texas gjorde kronprinsesse Mary en fornem entré i en flot robe til gallamiddag på byens store kunstmuseum.

Kronprinsesse Mary så helt fantastisk ud i mørk grøn robe, da hun ankom til gallamiddag i Houston i USA. Middagen fandt sted på Houston Museum of Fine Arts. Umiddelbart efter ankomsten hilste kronprinsessen ved en såkaldt "greeting line" på alle gæsterne til begivenheden på det fornemme kunstmuseum.

Kronprinsesse Mary sad ved godt bord

Aftenen blev særdeles hyggelig for kronprinsessen, som sad fint ved sit bord i selskab med blandt andre ambassadør Henrik Hahn Bramsen, generalkonsul i Houston Jacob Vind og kulturminister Mette Bock.

I sin åbningstale til gallamiddagen kom ambassadør Hahn Bramsen ind på, at hvis vikingerne i sin tid var gået i land i Texas og ikke et andet sted i Nordamerika, så var de nok blevet i stedet for at forlade Guds Eget Land igen. Den bemærkning fik kronprinsesse Mary og resten af salen til at grine.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Læs om Marys forrygende dag i Texas

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du alt om kronprinsesse Marys forrygende og festlige dag i Austin i Texas. Mary havde en spændende dag på South By Southwest-festivalen, der bød på mange gode oplevelser.

Kronprinsessen fortalte i løbet af dagen om sit særlige forhold til Texas, hvor hun boede en kort periode som lille pige sammen med sin familie. Mary sluttede dagen i Austin af med at deltage med vanlig elegance og stil i en helt særlig fest med koncert leveret

Se Mary i flere flotte blå kjoler i galleriet herunder:

GALLERI: 17 FLOTTE BILLEDER: Marys smukke, blå gallakjoler (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden