23. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Se Mary ankomme med stil til færøsk festmiddag

Nordens Hus i Tórshavn dannede rammen om en stor festmiddag med deltagelse af kronprinsparret. Mary så forrygende ud ved ankomsten til den fornemme fest i Færøernes største by.

Smilende og med stort overskud ankom kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til det sidste programpunkt på den første af fire dage med officielt besøg til Færøerne. Kronprinsessen så aldeles strålende ud i sin fine kjole, da hun i selskab med kronprinsen ankom til Nordens Hus. Den flotte bygning dannede den perfekte ramme om en fornem festmiddag med færøske delikatesser og god underholdning på programmet til ære for Mary og Frederik.

Færøsk kædedans og direkte TV fra Klaksvik

Ifølge planen og den færøske festtradition afrundes sådan en storslået galla-begivenhed med kædedans.

Husk at vi følger festmiddagen og bringer højdepunkter fra den her på billedbladet.dk, når galla-aftenen er ovre for Mary og Frederik. Fredag fra klokken 9.50 sender BILLED-BLADET desuden direkte TV fra kronprinsfamiliens ankomst med Dannebrog til havnen i Klaksvik. Glæd jer til at se kronprinsparret og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent gå i land i den lille Klaksvik-havn.

Læs mere om: