VIDEO: Se Mary, Frederik, Marie og Joachim gå til bords i fransk festsal

På rådhuset i Paris kastede kronprinsparret sammen med prins Joachim og prinsesse Marie glans over en kæmpe dansk-fransk festmiddag. Med stil og smil gik de kongelige til bords i den fornemme festsal.

Onsdag, 9. oktober 2019 - af Ulrik Ulriksen

Der var gensynsglæde og store smil, da kronprinsparret og prinsesse Marie og prins Joachim mødte hinanden til fornem festaften på rådhuset i Paris.

Kort efter ankomsten gik den kongelige kvartet til bords i den fornemme festsal på Hôtel de Ville.

Mary og Frederiks søde kiks

Joachim og Marie gik først ind i salen, hvor 400 gæster ventede.

Derefter gjorde kronprinsparret deres entré og fandt deres borde. Med lidt besvær. Mary og Frederik blev i hvert fald vist til det forkerte bord i første omgang.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Mary gik til kronprinsens bord og Frederik gik til kronprinsessens, hvorefter de hurtigt byttede plads og fandt den rette stol ved det rette bord.

Skøn underholdning

Danmarks ambassadør i Frankrig Michael Starbæk Christensen var vært for middagen, og under arrangementet var der underholdning ved DR Pigekoret, som kronprinsesse Mary er protektor for.

Middagens menu udførtes og præsenteredes af den danske Michelin-kok Andreas Møller, der til daglig er chefkok i Danmarkshusets, Maison du Danemarks restaurant Copenhague.