VIDEO: Stine Bjerre Mortensen ønsker kronprins Frederik tillykke

Se også:

Danmarks bedste sportsvært, Stine Bjerre Mortensen, benyttede til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest muligheden til at ønske kronprins Frederik tillykke med 50-års dagen.

Stine Bjerre Mortensen vandt TV-GULD-prisen som årets kvindelige sportsvært ved BILLED-BLADETs store fest på hotel d'Angleterre. Stine benyttede til TV-GULD-festen lejligheden til at ønske kronprins Frederik tillykke med 50-års fødselsdagen. TV 2-værten, der flere gange har mødt kronprinsen, roste blandt andet Frederik for at være en mand af folket.

Se med når Frederik hyldes

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen lørdag den 26. maj for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med. Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg. Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen. Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot. Glæd til at følge med i festen lørdag den 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden