Fredag, 25. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Stjernerne fra Tinkas Juleeventyr ønsker kronprins Frederik tillykke

To af af Danmarks lysende skuespiller-talenter sendte en fødselsdagshilsen til kronprins Frederik, da de var med til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest. Josephine og Albert fra "Tinkas Juleeeventyr" ønskede kronprinsen tillykke på en helt særlig måde.

For Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson var det en stor oplevelse at deltage i BILLED-BLADETs TV-GULD-fest. Endnu større var det, da julekalenderen "Tinkas Juleeventyr", som de var stjernerne i, vandt prisen som årets nye TV-program. Efter Josephine og Albert var blevet hyldet for TV-GULD-prisen, sendte de lige en helt særlig fødselsdagshilsen til kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag.

Se med når Frederik hyldes

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen lørdag den 26. maj for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med. Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg. Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot. Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen. Klokken 20.00 ventes kronprins Frederik og kronprinsesse Mary at ankomme til gallataffel på Christiansborg Slot. Glæd til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebook-side og glæd jer også til BILLED-BLADET i næste uge med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden