VIDEO: Veloplagt Mary jokede med franske fotografer

I Paris er man glade for at have besøg af den danske kronprinsesse Mary, som lavede lidt sjov med de franske og danske fotografer til en kort fotosession. Se Mary i det humoristiske hjørne i denne video.

Mandag, 7. oktober 2019 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary besøgte sygehuset Hôpital Européen Georges-Pompidou i Frankrigs hovedstad Paris som et led i det danske erhvervsfremstød, som hun og kronprinsen er spydspidser for i disse dage. Det blev en god oplevelse for alle.

Fornem modtagelse

Kronprinsesse Mary fik en fornem modtagelse af nogle af hospitalets spidser, hvilket blev foreviget af et talstærkt hold af franske og danske fotografer.

På et tidspunkt stillede kronprinsessen sig et særlig udvalgt sted, hvor fotograferne kunne lave et Mary-portræt med Eiffel Tårnet ganske langt væk i baggrunden.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Friskt spørgsmål fra kronprinsesse Mary

Da billedet med Mary i fokus og det verdensberømte tårn laaaangt væk i baggrunden var lavet, kiggede kronprinsessen på fotograferne og spurgte skævt smilende på engelsk: Fik I Eiffeltårnet?

Den veloplagte bemærkning fik pressen, der jo koncentrerede sig 99% om Mary, til at grine.  

Kronprinspar i topform

Programpunktet med Mary i topform til den korte fotoseance var en del af kronprinsparrets tre dages arbejdsbesøg i Frankrig. Mary og Frederik står i spidsen for en erhvervsdelegation bestående af omkring 50 virksomheder og erhvervsorganisationer.