1. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Vild 2. pinsedag 2019: Frederik var stolt af børnenes rekorder

Prins Christian og kronprins Frederik
Prins Christian og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der var fart på fra start til mål, da kronprinsparrets fire børn 2. pinsedag for et år siden løb Royal Run ved Amalienborg. Da børnene krydsede målstregen, blev de modtaget af deres stolte far.

Kronprins Frederik tog imod børnene i Royal Run-målområdet ved Amalienborg, og den stolte far havde kram og fire medaljer klar til sine børn.

Prins Christian kom først i mål

Prins Christian kom først i mål og kort efter fik han selskab af prins Vincent. Derefter kom prinsesse Isabella og prinsesse Josephine i mål. Alle børn var glade for deres medaljer, og kronprinsen var pavestolt af deres flotte præstation.

Klik på artiklen nedenfor og se en stolt kronprins Frederik sammen med sine fire børn umiddelbart efter, at de har krydset målstregen.

Herlige kommentarer

Christian og hans tre søskende kæmpede sig fint gennem Royal Run og slog faktisk alle fire deres personlige rekord på den Royal Run-mile distancen.

Børnene var da også i topform, da de kommenterede bedriften og medaljerne. Kronprins Frederik havde selvfølgelig også et par positive kommentarer til børnene indsats.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb22-forsider.jpg

Læs mere om: