10. dec. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Vincent og Josephine lavede flot julegave: Danskerne er enige om noget helt særligt

Prins Vincent, kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine
Prins Vincent, kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine
Foto: Ritzau/Scanpix
Det blev en perfekt start på december for prins Vincent og prinsesse Josephine, der lavede en fin julegave allerede til den 1. december. Det er noget, som har fået flere danskere til at give udtryk for noget helt specielt.

Nedtællingen til juleaften er for længst begyndt, og som optakt til begyndelsen af december var der fuld aktivitet i kælderen under Frederiks VIII’s Palæ på Amalienborg.

Den 1. december kunne man på kongehusets officielle Instagramprofil se en sød video af prins Vincent og prinsesse Josephine, som var i gang med at lave en kalenderlysdekoration.
Tvillingerne taler i videoen om, hvem de skal give kalenderlysdekorationen til, og de tænker naturligvis først og fremmest på at give gaven til deres farmor dronning Margrethe.

Vincent og Josephine gør dronningen glad

Den idé er mange danskere glade for, og i kommentarerne til opslaget på kongehusets Instagramprofil er der mange, som giver udtryk for netop dette, og der er stor enighed om, at dronningen vil elske gaven fra sine børnebørn.

– Sikken fin dekoration, er sikker på jeres farmor vil elske den, lyder det fra en royal julefan, mens et par andre skriver “den vil enhver farmor elske at få” og “farmor vil elske jeres smukke dekoration” samt “jeres farmor vil helt sikkert blive glad for jeres kalenderdekoration”.

Læs mere om: