20. jun. 2022
Af Marianne Singer

Wow! Kronprinsesse Mary og dronning Maxima stråler på stor festaften i Haag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Med smil på læben og iklædt chikke festkjoler ankom kronprinsesse Mary og dronning Maxima mandag aften til den officielle middag i Grote Kerk i Haag i godt selskab med deres lige så velklædte mænd, kronprins Frederik og kong Willem-Alexander.

Stemningen var helt i top, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med Hollands kong Willem-Alexander og dronning Maxima ankom til den store officielle middag i den berømte kirke Grote Kerk i Haag.

Middagen finder sted i anledning af et stort dansk erhvervsfremstød i Holland, som kronprinsparret står i spidsen for på fornem vis.

Både kronprinsesse Mary og dronning Maxima var i fantastiske sorte festkjoler, der tiltrak mange blikke.

Se den dejlige video af kronprinsparrets og kongeparrets festlige ankomst til den officielle middag i Haag i toppen af artiklen

Kæmpe succes

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary begyndte deres besøg i Holland i morges og har haft et travlt program.

Således har de hver især deltaget i seminarer med fokus på grøn omstilling og digital sundhed, besøgt virksomhedsstande og været på virksomhedsbesøg.

Derudover har kronprinsesse Mary blandt andet deltaget i en rundvisning på Det Kongelige Akademi for Kunst, mens kronprinsen har besøgt Dutch Marine Energy Centre, der arbejder for bæredygtige energiløsninger.

Imponerende bygning

Sammen har de desuden besøgt det kendte og imponerende Fredspalads i Haag, der udover et bibliotek også huser Haagakademiet for international ret, Den Faste Voldgiftsret og Den Internationale Domstol, som har til opgave at sørge for, at internationale love bliver overholdt.

Tirsdag venter endnu en spændende dag i Holland for kronprinsparret.

Læs mere om: