10. aug. 2019
Af Marie Krakau

DANMARKS ROYALE PODCAST: Kom helt tæt på de kongelige

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nycover.jpg
Foto: Hanne Juul
I BILLED-BLADETs nye podcast-serie "Danmarks royale podcast" bliver du taget med ind bag kulisserne i det danske kongehus.

BILLED-BLADET har lanceret en ny kongelige podcast med titlen "Danmarks royale podcast". Her taler vores kongelige eksperter om alle de kongelige øjeblikke, som rører os, og om alle begivenhederne, vi aldrig glemmer.

Find vores podcasts her!

I første afsnit tager vi dig med indenfor hjemme hos kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, og taler bl.a. om hvordan familien bor på Amalienborg, og om hvordan der er på Gråsten Slot, hvor de ofte holder sommerferie. Du bliver taget med ind bag slottets mure, og får hele fortællingen om kronprinsfamiliens hjem. Vores hofreportere Marianne Singer og Ulrik Ulriksen fortæller også om deres egne oplevelser, når de har været indenfor på slottet.

Nyt afsnit hver mandag

Hver fredag bliver der udgivet et nyt afsnit, og du kan bl.a. glæde dig til at høre afsnit som: "Ingrid og Mary - sorgen, kærligheden og savnet", "Prinsesse Benedikte - søsteren i midten", "Historien om de kongelige børn", "15 år med Frederik og Mary" og "Mary - fra Donaldson til kronprinsesse".

Du kan høre "Danmarks royale podcast" i iTunes, på Spotify eller hvor du ellers henter dine podcasts.

Du kan også høre alle tilgængelige episoder her:

Listen to "Danmarks royale podcast" on Spreaker.

https://imgix.billedbladet.dk/lidt-kongelig-original_05_b.jpg
Grafik: Niels Erik Nielsen

Læs mere om: