Fredag, 18. maj 2018 - af Pernille Moe

46 BILLEDER: Så smuk er prins Harrys forlovede

Med sin fortid som skuespillerinde, FN-talskvinde og livsstils-inspirator - er det spændende og alsidig hustru, prins Harry får, når han lørdag den 19. maj gifter sig med Meghan Markle.

Lørdag den 19. maj giver prins Harry og Meghan Markle deres ja til hinanden ved et eventyrligt bryllup i Windsor Castle i England. 

Parret blev forlovet mandag den 27. november 2017 og har siden forlovelsen stået offentligt frem ved flere arrangementer. 

Kæmper for kvinder og verdens fattige

Meghan Markle er amerikaner født i Los Angelses i 1981. Hun fik sit gennembrud i rollen som Rachel Zane i TV-serien "Suits", hvor hun spillede med i 7 sæsoner. 

Udover karrieren som skuespiller, har Meghan bl.a. haft livsstilssitet "The Tig" og har i flere år været yderst engageret i at sætte fokus på verdens fattige med hjælpeorganisationen World Vision. Meghan Markles hjerte banker for kvinder og ligestilling, og prins Harrys kommende hustru har været talskvinde for FN. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ny protektor

Med sit ægteskab med prins Harry har Meghan Markle lagt skuespillerkarrieren på hylden, og nye opgaver venter. Meghan bliver bl.a. protektor i Royal Foundation Fond. En fond startet af prins Harry og prins William - og som også hertuginde Catherine er en del af. 

Det kongelige firkløver har med fonden samlet flere af deres velgørenhedsprojekter heriblandt "Heards Together", der har fokus på mental sundhed hos børn og unge, og "Invictus Games", der et et idrætsstævne for krigsvetaraner. 

Vi har samlet 46 skønne billeder af Meghan Markle i galleriet øverst i artiklen. God fornøjelse! 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden